Webhosting

In 1998 begon ik met het maken van websites en al snel bleek dat het handig was om zelf ook te kunnen hosten, dat wil zeggen ruimte aan te bieden op internet.

Allerlei vormen van webhosting zijn mogelijk, zoals alleen domeinregistratie (met DNS-beheer), colocatie of uw eigen dedicated server. Voor webhosting  hebben we 4 basispakketten samengesteld, gebaseerd op de ruimte. Alle pakketten hebben standaard de volgende zaken inbegrepen:

  • domeinregistratie
  • dns-beheer
  • email forwarders
  • ftp toegang
  • Directadmin control panel
  • Spamassassin (antispam instellingen)
  • Installatron (met honderden toepassingen die je gemakkelijk kunt installeren zoals WordPress)
  • automatische backups
  • webmail
Klein Basis Middel Groot
Ruimte 250MB 1GB 3GB 10GB
Mysql databases 1 3 5 onbeperkt
Subdomeinen 0 5 onbeperkt onbeperkt
Emailadressen 5 25 onbeperkt onbeperkt
Prijs per jaar € 35 € 60 € 120

€ 240

NB: alle prijzen zijn exclusief BTW en gebaseerd op een .nl of .eu domein. Andere extensies kunnen in prijs verschillen, neem hiervoor contact met ons op..

Er zijn geen setupkosten. Bij verhuizingen vanaf een andere provider wordt alleen iets in rekening gebracht wanneer de site ook fysiek overgezet moet worden en bijvoorbeeld email-adressen opnieuw moeten worden aangemaakt.

 

Webhosting bied ik aan in samenwerking met Driebond Automatisering.

Zoek je een goede tekstschrijver voor pakkende teksten? Neem dan contact op met mijn collega’s van Het Geheimewapen.

 

Spamassassin

Op onze servers staat Spamassassin (http://spamassassin.apache.org) geinstalleerd.
SpamAssassin is een open source computerprogramma voor servers dat wordt gebruikt voor het herkennen en onderscheppen van spam e-mail.
De kracht van SpamAssassin is dat het programma met succes verschillende technieken combineert om spam van ‘gewone’ e-mail te kunnen onderscheiden. Het wordt daarom aanzien als een van de beste spamfilters die momenteel beschikbaar is. De technieken die SpamAssassin toepast zijn een inhoudsanalyse van de e-mail waarbij met reguliere expressies honderden tests worden uitgevoerd. De afzendergegevens in de e-mail worden gecontroleerd met verschillende blacklists en spamdatabanken en ten slotte gebruikt het een Bayesiaanse filter. SpamAssassin werkt met een puntensysteem. Indien een e-mail na alles tests een hoge score krijgt wordt het als spam gemarkeerd.
U kunt deze instellingen zelf wijzigen.